Alpinestars het merk uitrusting voor coureurs in de autosport

U bent op zoek naar een kwalitatieve uitrusting voor uw favoriete autosport? De winkel Michaël Mazuin Sport in Fosses-la-Ville biedt een breed scala aan producten voor alle competities in de autosport, gelegen tussen Namen en Charleroi. We zetten het merk Alpinestars in de schijnwerpers voor haar kwalitatieve artikelen voor coureurs. Dit merk is een erkende producent op gebied van autosporten zoals rally, karting, GT of eenzitters.

Motor sport pak KMX9 Alpinestars

Motor sport pak KMX9 Alpinestars

Schoenen TECH-1K Alpinestars

Schoenen TECH-1K Alpinestars

Handschoenen Tech-1 K Alpinestars

Handschoenen Tech-1 K Alpinestars

Onze Alpinestars uitrusting voor autocoureurs in de streek van Namen

Bij Mazuin Sport vindt u de volledige uitrusting en alle accessoires voor de autosport van de allerbeste kwaliteit, met FIA-goedkeuring volgens de normen die van toepassing zijn op regionale, nationale en internationale competities. Dit zijn de verschillende categorieën die we onze klanten bieden :

  • Overalls: Ze zijn bedoeld om u te beschermen bij een ongeval of het in brand schieten van uw voertuig. Het is dus heel belangrijk de geschikte outfit te kiezen om u efficiënt te beschermen. Ons verkooppunt heeft een complete en gevarieerde voorraad die aan alle vragen (mannen, vrouwen en kinderen) en alle budgetten voldoet.
  • Handschoenen: Ontdek al onze beschermingsmiddelen voor handen en polsen. Zeer licht, geven ze u mobiliteit, grip en comfort.
  • Schoenen: Uitgerust met een sluitsysteem met veters of klittenband, zijn onze schoenen ook licht van gewicht en bieden ze een perfecte ergonomie en weerstand tegen hitte. Ze zijn geschikt voor iedere voet en voor alle autosporten.
  • Technische onderkleding : We bieden balaclava's, sokken, shirts, broeken, enz.
  • Overige bescherming : We kunnen u ook gespecialiseerde beschermingsmiddelen bieden voor de ribben en de nieren, om de piloten alle comfort en veiligheid te bieden die ze nodig hebben.

Uw uitrusting halen in onze Mazuin Sport-winkel in België: de voordelen

Door uw autosportuitrusting uit te kiezen in onze Mazuin Sport-winkel in Fosses-la-Ville nabij Namen geniet u van de volgende garanties :

  • Een groot aanbod artikelen dat beantwoordt aan alle vragen is direct beschikbaar in de winkel. We bieden talrijke modellen in verschillende maten en uitvoeringen : mannen, vrouwen en kinderen ;
  • Een uitrusting volgens de geldende FIA-normen die van kracht zijn op alle niveaus autowedstrijden ;
  • U kunt de outfit in onze lokalen uitproberen waarmee we de beste keuze garanderen die is aangepast aan uw morfologie ;
  • Persoonlijk advies van echte autosportexperts om u te het beste te oriënteren volgens uw verwachtingen en uw budget.

U wenst advies of u wilt een outfit uitproberen? Ga naar ons verkooppunt of neem online contact met ons op

Wenst u meer informatie over de juiste Alpinestars uitrusting voor uw autosportactiviteit? Kom ons bezoeken in onze winkel in Fosses-la-Ville nabij Namen of contacteer ons nu direct via ons online formulier.