Car race simulator

Coureurs van eenzitters, rally's, karting ... de verschillende diensten en uitrustingen van Michaël Mazuin Sport in de regio Namen staan ten dienste van de professionele- en de amateurcoureur. Om u te helpen voorbereiden bieden we car race simulators in onze winkel.

Een professionele auto simulator bij Michaël Mazuin Sport huren of kopen

Wanneer u zich wendt tot ons verkooppunt in Sart-Saint-Laurent om te trainen in autoraces, geniet u van de volgende voordelen :

 • Hoogwaardige rijsimulators voor coureurs met realistische rijsensaties ;
 • Keuze uit verschillende modellen, afhankelijk van uw budget en uw ervaring als coureur in een bepaalde sportdiscipline ;
 • Deskundig advies om u door ons assortiment te begeleiden;
 • Regelmatige updates van het systeem van de circuits, de racen en de technologieën van de racevoertuigen.

Een besturing met ultra realistische sensaties

Simulateur de course

Ontdek de echte sensaties van het remmen en versnellen van een wedstrijdvoertuig. Onderga de reële raceomstandigheden dankzij de modernste technologie :

 • Cockpit met echte kuipstoel : neem plaats in een echte cockpit, uitgerust met de kuipstoel van een wedstrijdauto ;
 • Panoramisch zicht : voor u zijn drie 43-inch schermen opgesteld met wat de piloot op een circuit of koers ziet ;
 • Dynamische simulators op mobiele platforms : ervaar het geweldadige gevoel van een versnelling, de druk van het remmen, de bewegingen en de trillingen van een echt voertuig dankzij een cockpit gemonteerd op cilinders ;
 • Een anti-geluidshelm zorgt ervoor dat u zich optimaal kunt concentreren en dompelt u volledig onder in de ervaring van een autorace.

Virtuele training op de grootste autocircuits

Voor welke wedstrijd u zich ook maar voorbereid, ontdek het parcours, de rempunten en de potentiële valkuilen dankzij onze ingebedde software. Stel gewoon het gewenste voertuigtype en het nationale of internationale circuit in. Een eenzitter coureur kan bijvoorbeeld volgende parcoursen al op voorhand ontdekken :

 • Grand Prix Formule 1
 • GT-wedstrijden zoals de 24 uur van Le Mans
 • Formule Ford Trophy en zijn kampioenschappen over de hele wereld, inclusief het circuit van Magny-Cours
 • TCR Benelux Trophy (Touring Car Racer)

Bochten, chicanes, delen van nationale wegen, indoor karting circuits, ... Regelmatige updates zorgen ervoor dat het systeem de race kalender en de technische evoluties van de wedstrijdvoertuigen volgt.

Wilt u een car race simulatiesessie boeken of meer informatie krijgen over onze car race simulators ?

Om uw trainingssessie in een professionele car race simulator te boeken of de prijzen en modellen te kennen die te koop zijn, vult u ons online formulier in of neemt u telefonisch contact met ons op. Onze deskundigen op gebied van zich voorbereiden op auto races staan klaar om u zo snel mogelijk te antwoorden.

 
 
 
 
Help
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Ontdek onze verschillende merken

Ontdek hieronder een overzicht van de merken waarmee we werken.