Fysieke voorbereiding van autosport piloten

NEO coaching is een methode, gespecialiseerd in de fysieke voorbereiding van autosport piloten. Ongeacht het objectief, NEO Coaching helpt u dit te bereiken en voldoet volledig aan uw verwachtingen, atleet of niet. NEO Coaching is voor alles een nieuwe manier om te trainen en conditie op te bouwen!

Uw fysieke voorbereiding van autosport piloten bij Michaël Mazuin Sport

Inderdaad, iedere individuele coaching of fysieke voorbereiding begint met een volledige gezondheidscheck om uw sterke en zwakke punten te evalueren. Deze analyse kan ook een slechte houding naar voren brengen, evenals uw lichaamsbouw in kaart brengen (nauwkeurige locatie en meting van het vetvrije weefsel en de vetmassa).

Na analyse van de resultaten stellen wij u een nauwkeurige, persoonlijke oplossing voor, die aangepast is aan uw behoeften.

Atleet of niet, we geven vooral de voorkeur aan sessies gericht op een functionele training. Dit type training is gebaseerd op oefeningen, waarbij men het lichaamsgewicht inzet en waarmee een hele spierketen kan worden getraind met behulp van innovatieve apparatuur, ver van de gebruikelijke bodybuildingmachines.

Dankzij een waaier aan aangepaste oefeningen, gedegen advies en een goede dosis motivatie, merkt u snel positieve resultaten op gebied van kracht, souplesse, evenwicht, houding en een verbetering van uw cardiovasculaire capaciteit.

Via onze groepslessen, trainingsprogramma's, persoonlijke coaching, circuittrainingen passen onze trainingsmethoden zich aan, aan uw objectieven!

Wilt u meer weten over onze fysieke voorbereiding van autosport piloten ?

Neem contact op met Michaël Mazuin Sport, om een offerte of voor andere vragen met betrekking tot de logistiek van uw autodiscipline. Onze specialisten zijn beschikbaar om u zo snel mogelijk te antwoorden.

 
 
 
 
Help
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Ontdek onze verschillende merken

Ontdek hieronder een overzicht van de merken waarmee we werken.