Onze bedrijfsvoertuigen te huur

De winkel Michaël Mazuin Sport, gelegen tussen Namen en Charleroi, biedt de hele uitrusting en logistiek aan die nodig zijn voor alle autodisciplines. U kunt ook bij onze diensten terecht voor de verhuur van transportvoertuigen.

Huur uw transportmiddel voor wedstrijden in Sart-Saint-Laurent

U kunt uw logistiek dankzij onze transportmiddelen vervoeren :

  • Verhuur per dag of voor het weekend : voor autoraces, rally's, speciale evenementen, Grand Prix, Track Day's, wedstrijden in de paardensport, beurzen en andere evenementen ;
  • Keuze uit voertuigen met verschillende capaciteiten en vermogens, afhankelijk van uw specifieke behoeften ;
  • Voertuigen worden voor en na de verhuur gecontroleerd : onze transportvoertuigen worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden. Bij terugkomst wordt automatisch een controle uitgevoerd.

Onze huurbare bedrijfsvoertuigen

Wat uw logistieke behoeften ook mogen zijn, wij hebben het transportmiddel dat bij u past :

The Caravelle VW

Een comfortabele shuttle die tot 8 personen kan vervoeren. Vervoer uw team monteurs en begeleiders in één enkele reis naar de wedstrijdlocatie.

 

Gesloten polyester trailer

Deze gesloten trailer is bijzonder geschikt voor het transport van racewagens. De zeer lage oprijhoogte maakt het eenvoudig om een voertuig te laden. Een elektrische lier vergemakkelijkt het laden nog meer. Onze trailer is ook uitgerust met bandenrekken en bakken voor gereedschap.

 

Fourgon Master paardencamionette

Deze camionnette vervoert tot 5 personen en 2 paarden. Dit voertuig is uitgerust met een grote centrale achterdeur, schuiframen met beveiliging, een aluminium tussenschot, ramen en dakventilatie. Ideaal om naar paardenwedstrijden en paarden- of landbouwevenementen te gaan.

 

Voor al deze voertuigen heeft u een B-rijbewijs nodig, met uitzondering van de gesloten aanhangwagen waarvoor de bestuurder een BE-rijbewijs moet hebben (> 450 kg).

Moet u voor een korte tijd een betrouwbaar transportmiddel huren? Neem contact op met Michaël Mazuin Sport!

U kunt onze transportvoertuigen huren voor uw competitie in de auto- of paardensport. Neem contact op met onze deskundigen in de winkel voor meer informatie of voor een verzoek om een offerte via ons online formulier of per telefoon. Ons team staat klaar om u zo snel mogelijk te beantwoorden.

 
 
 
 
Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Ontdek onze verschillende merken

Ontdek onze verschillende merken Ontdek hieronder een overzicht van de merken waarmee we werken.

Stand 21

Stand 21

OMP

OMP

Yamaha

Yamaha