Uitrusting en accessoires voor coureurs

De Michaël Mazuin Sport showroom nabij Namen biedt alles voor autocoureurs. Ontdek onze ruime keuze aan overalls en accessoires voor het beoefenen van karting, rally of eenzitter autosporten.

Uw coureuruitrusting voor de autosport bij Michaël Mazuin Sport

Voorzie u van een coureuruitrusting in ons verkooppunt in Sart-Saint-Laurent en geniet van de volgende garanties :

 • Grote keuze aan overalls en accessoires ter plaatse : onze voorraad stelt ons in staat om aan de meeste verzoeken te voldoen (modellen voor mannen, vrouwen en kinderen vanaf maat 130 tot XXL). U vindt ook onderkleding, helmen, handschoenen, schoenen en Hans ® systemen van de beste merken (Sparco, Schroth) ;
 • Professionele uitrusting, FIA gehomologeerd : onze artikelen respecteren de huidige FIA-normen die van toepassing zijn in de regionale, nationale en internationale reeksen ;
 • Probeer de coureuruitrusting uit : het is essentieel om de ergonomie van uw outfit te testen in een kuipstoel voordat u het koopt ;
 • Persoonlijk advies : voor elke sportdiscipline de aangepaste kleding. Onze specialisten adviseren u op basis van uw autosport, uw ervaring en uw budget.

Racekleding : veiligheid voor alles

Equipements

Veteraan coureurs weten hoe belangrijk het is om aangepaste racekleding te dragen voordat men in een raceauto stapt. Beoefent u een autosport als karting, rallyrijden of eenzitterklas als amateur of professional?  Neemt u deel aan een Trackday op een circuit ? Uw veiligheid is een prioriteit.

 • Het belangrijkste doel van uw outfit (overall + helm) is om u te beschermen tijdens een ongeval of het in brand vliegen van uw raceauto. Afhankelijk van de kwaliteit van de kleding varieert de vlamvertraging met meerdere seconden ;
 • Onze specialisten in uitrusting voor de autosport adviseren u volgens uw discipline en het vereiste niveau. Afhankelijk van de behoeften, zal uw uitrusting min of meer geventileerd zijn, voorzien van een koelsysteem of bescherming bieden tegen de regen (karting) ;
 • Uw racekleding moet licht, ergonomisch, slijtvast en comfortabel De ideale outfit biedt bewegingsvrijheid, terwijl het toch nauwsluitend is aangepast aan uw maat en lichaamsbouw (inclusief bescherming) voor de beste prestaties.

We blijven op de hoogte van de evolutie van de geldende normen, met name die, aanbevolen door RACB en ASAF.

Naleving van de FIA-veiligheidsnormen tijdens professionele autowedstrijden

U wenst deel te nemen aan een regionale, nationale of internationale autowedstrijd? De Fédération Internationale Automobile (FIA) legt het verplichte dragen van niet-brandbare kleding op, op straffe van diskwalificatie. Deze bepaling is van toepassing op de volgende kledingstukken :

 • Overalls voor piloot en copiloot
 • Balaclava's en lange onderkleding
 • Handschoenen
 • Sokken en schoenen

Deze verplichtingen gelden voor alle wedstrijden voor eenzitters op circuits, heuvelklim races, speciale klassementsproeven tijdens rally's, endurance, enz.

Wilt u meer weten over onze overalls, racekleding en accessoires voor autocoureurs?

Neem contact op met Michaël Mazuin Sport om ons assortiment racekleding voor autocoureurs te kennen, om een offerte voor uw uitrusting te krijgen of voor andere vragen met betrekking tot de logistiek van uw autodiscipline. Onze specialisten zijn beschikbaar om u zo snel mogelijk te antwoorden.

 
 
 
 
Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Ontdek onze verschillende merken

Ontdek hieronder een overzicht van de merken waarmee we werken.