Wedstrijdoliën

Onze Michaël Mazuin Sport-winkel gelegen tussen Namen en Charleroi, biedt u een volledige uitrusting en logistiek voor de autosport. Biedt uw motor zowel tijdens de trainingen als bij competities in eenzitters, karting en rally de beste wedstrijdoliën voor de beste prestaties.

Uw motoroliën en additieven bij Michaël Mazuin Sport: talrijke voordelen

Of u nu professionele- of amateurcoureur bent, bevoorraad uzelf met competitieolie in ons verkooppunt in Sart-Saint-Laurent :

  • Hoogwaardige oliën en remvloeistoffen : bescherm uw motor tegen de extreme voorwaarden tijdens de competitie met producten die speciaal zijn ontwikkeld voor het racen ;
  • Professionals tot uw dienst : profiteer van het persoonlijke advies van onze verkopers, allen autoportliefhebbers en gespecialiseerd in uw sportdiscipline ;
  • Producten die voldoen aan de kwaliteits- en viscositeitsnormen, conform uw tweetakt- of viertaktmotor.

Veeleisende autosport disciplines

Huiles de compétition

Bescherm uw motor en versnellingsbak terwijl u het maximumvermogen uit uw raceauto of kart haalt. Slijtage en een progressieve vervuiling verhogen de wrijving, wat een negatief effect heeft op de verbranding en de prestaties beperkt.

Tijdens wedstrijden op een circuit of op de weg moet u de mogelijkheden van uw 2T- en 4T-motor optimaal kunnen benutten. Daarom is het essentieel om te kiezen voor een competitiesmeermiddel met de juiste viscositeitsgraad :

  • Voldoende smering, zelfs bij hoge toerentallen ;
  • Beperking van de risico's op slijtage ;
  • Voorkomen van vuilafzettingen in de verbrandingskamer en de zuigers.

Competitiesmeermiddelen van Elf

Elf is al sinds 1967 actief in de autosport. Het merk Elf Competition werd ontworpen om aan alle prestatiedoelstellingen te voldoen.

Ons assortiment oliën en competitiesmeermiddelen dat in de winkel verkrijgbaar is, stelt ons in staat om u afgestemd te adviseren voor de beoefening van uw autosport, zelfs op hoog niveau.

Hoogwaardige remvloeistoffen

Michaël Mazuin Sport heeft remvloeistoffen voor u geselecteerd die erkend zijn voor hun uitstekende prestaties onder extreme omstandigheden. Behoud een efficiënte remprestatie dankzij twee essentiële elementen :

  • Een zeer hoog kookpunt;
  • Thermische stabiliteit, zelfs bij regen.

Meer informatie over onze oliën en smeermiddelen voor autosporten?

Neem contact op met onze specialisten in autosporten (eenzitters, karting, rally) om te weten welk assortiment competitieolie verkrijgbaar is in de winkels van Sart-Saint-Laurent. Ons team staat klaar om u zo snel mogelijk verder te helpen.  

 
 
 
 
Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Ontdek onze verschillende merken

Ontdek hieronder een overzicht van de merken waarmee we werken.